Loading...
Consulting en workshops2022-09-28T17:14:33+00:00

 

Consulting en lezingen

 

Scholen

Als school staan jullie in voor de vorming van kinderen en jongeren. In tijden van ongezonde levensstijl en welvaartsziekten is het dan ook belangrijk dat we de jeugd een goede, gezonde basis meegeven zodat zij een gezondere levensstijl en voedingsgewoonte ontwikkelen dan de voorgaande generaties.

Op school kan het nuttig zijn om iemand in te huren die gespecialiseerd is in het vakgebied “gezonde voeding” om bijvoorbeeld bepaalde zaken te herevalueren of nieuw in te voegen.

Als consultant help ik jullie bijvoorbeeld met

  • evaluatie van het warme middagmaal
  • educatie naar ouders en kinderen over een gezonde broodmaaltijd
  • samenstellen van het educatiepakket rond gezonde voeding
  • opbouwen van projecten rond gezonde voeding en gezondheidsbevordering, bijvoorbeeld: gezonde tussendoortjes op school
  • opbouw van infomails/ communicatie naar de ouders

Bedrijven

We spenderen het grootste deel van de dag op het werk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een gezonde levensstijl ook wordt doorgetrokken op de werkvloer.

Iedere werkgever wil toch een gezonde, fitte en vooral productieve werknemer?

Als consultant help ik jullie een gezonde bedrijfscultuur uitbouwen door:

  • educatie van het personeel
  • projecten uitbouwen ivm gezonde voeding en gezond gedrag op het werk (vb gezonde lunch)
  • opbouw infomails naar personeel of klanten in verband met een “gezonde” bedrijfscultuur

Sportverenigingen

Ook bij sport is de rol van voeding een belangrijk aandachtspunt, zowel op recreatief als op competitief vlak.

Gezonde voeding aangepast aan de sportprestatie zal ervoor zorgen dat de prestaties verbeteren en dat je blessures vermijd.

Ik geef workshops voor sportverenigingen/ sportkampen voor zowel volwassen als jonge sporters.

Testimonials

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– H.D.

Hanne Decoutere, Your Content Goes Here

“Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding.
Niet zo zeer om vele kilo’s te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen.
Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond.
Een aanrader!”

– C.S.

Charlotte Steelandt, Your Content Goes Here

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– M.L.

Matthias Lamote, Your Content Goes Here
“Bied de perfecte hulp die ik zocht.”

– W.V.

Wim Vandenberghe, Your Content Goes Here
Wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding of ook met maaltijdvervangers/ shakes?2023-02-21T14:19:25+00:00

Neen, ik ben ervan overtuigd dat je enkel door je voeding aan te passen het gewenste resultaat kan behalen. Indien je voedingspatroon gevarieerd genoeg is, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om zich fit en gezond te voelen.

Is dit dan een tijdelijk dieet?2022-10-11T12:27:25+00:00

Neen, ik leer je een gevarieerd eetpatroon aan waar je geen hongergevoel bij hebt, zodat je dit als een goede gewoonte voor het leven kan aanhouden.

Is gezond eten niet hetzelfde als diëten?2022-10-11T12:28:24+00:00

Neen. Gezond eten wordt dikwijls onterecht geassocieerd met diëten en vooral met eenzijdige strenge diëten. In een gezonde voeding draait alles om evenwicht, variatie en gematigdheid.

Is gezond eten duur?2021-02-12T13:42:28+00:00

Neen, met de nodige basisvaardigheden kan iedereen gezond, lekker en betaalbaar eten. Het vraagt enige aandacht, maar niet noodzakelijk meer tijd en budget. Door vaker te kiezen voor basisvoedingsmiddelen, seizoensproducten en water van de kraan kan je al een aardige cent besparen.

PDF Is gezond eten duur?

Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?2023-02-21T14:21:21+00:00

Een kortstondig streng dieet volgen voor een snel resultaat is aanlokkelijk maar meestal weinig effectief op lange termijn. Er is gevaar op voedingstekorten en zodra je het dieet stopzet komen er vaak meer kilo’s bij dan voorheen. Wanneer je een groot deel van de dag honger hebt, is de kans reëel dat je toch zwicht en een ongezonde keuze maakt. Die er dan op zijn beurt voor zorgt dat je het gevoel hebt te falen. Zo blijf je jezelf teleurstellen omdat het doel niet haalbaar was.
De enige effectieve manier om je goed te voelen is je voedingsgewoonten aanpassen op een manier die realistisch en haalbaar is. Dat komt meestal neer op evenwichtig en gevarieerd eten. Gezond afvallen is meer dan alleen calorieën tellen.

Klaar voor de stap naar een slank en energiek leven?

Maak een afspraak

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!