Loading...
Kindervoeding2021-05-16T12:24:06+00:00

Kindervoeding: Voedingsadvies voor kinderen

Voedingsadvies voor kinderen

De noden van kinderen zijn op elke leeftijd anders en elk kind is uniek. Ik help je met gepast voedingsadvies op weg naar de juiste voeding voor uw kind, van zwangerschap tot en met de pubertijd.

Als mama van 2 jonge zonen word ik dagelijks geconfronteerd met de uitdaging om je kinderen telkens opnieuw de gezonde portie voor te schotelen die ze nodig hebben voor een optimale ontwikkeling. Die portie voorschotelen is één zaak … ze moeten die dan ook met plezier opeten.

In het geval van moeilijke eters of neofobie, bied ik je de nodige tips en werkwijzen aan om je kind(eren) op het juiste spoor te helpen.

Testimonials

“Super goede opvolging en snel resultaat, zonder strenge diëten of weken in de fitness. Super coaching, met duidelijke uitleg van een sympathieke en gedreven vrouw. Top!”

– Elise Mortelé

Elise Mortelé, Your Content Goes Here

“Heel snel resultaat!”

– Anthony Jacobs

Anthony Jacobs, Your Content Goes Here

“Duidelijk resultaat, heel tevreden, vakkundige analyse van eetpatroon alsook body analyse. Een goede opvolging waardoor ik mijn evolutie goed kan meten wat mij uiteindelijk ook motiveert om te blijven gaan.”

– Jess De Roo

Jess De Roo

Veel gestelde vragen

Wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding of ook met supplementen/shakes?2018-12-03T14:28:05+00:00

Neen, ik ben ervan overtuigd dat je enkel door je voeding aan te passen het gewenste resultaat kan behalen. Indien je voedingspatroon gevarieerd genoeg is, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om zich fit en gezond te voelen.

Is dit dan een tijdelijk dieet?2018-12-03T14:28:30+00:00

Neen, ik leer je een gevarieerd eetpatroon aan waar je geen hongergevoel bij hebt, zodat je dit als een goede gewoonte voor het leven kan volhouden.

Is gezond eten niet hetzelfde als diëten?2018-12-03T14:31:20+00:00

Neen. Gezond eten wordt dikwijls onterecht geassocieerd met diëten en vooral met eenzijdige hongerdiëten. In een gezonde voeding draait alles om evenwicht, variatie en gematigdheid. Een nonchalant gebruik van vetstof en room drijft snel de vet- en de calorie-inname op.

Is gezond eten duur?2021-02-12T13:42:28+00:00

Neen, met de nodige basisvaardigheden kan iedereen gezond, lekker en betaalbaar eten. Het vraagt enige aandacht, maar niet noodzakelijk meer tijd en budget. Door vaker te kiezen voor basisvoedingsmiddelen, seizoensproducten en water van de kraan kan je al een aardige cent besparen.

PDF Is gezond eten duur?

Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?2019-02-25T15:11:14+00:00

Een drastisch dieet volgen voor een snel resultaat is aanlokkelijk maar meestal weinig effectief op termijn. Er is gevaar op voedingstekorten en zodra je het dieet stopzet komen er vaak meer kilo’s bij dan voorheen.
De enige effectieve manier om er goed te blijven uitzien en je goed te voelen is je voedingsgewoonten aanpassen op een manier die realistisch en haalbaar is en houdbaar is. Dat komt meestal neer op evenwichtig en gevarieerd eten. Gezond afvallen is meer dan alleen calorieën tellen.

Help jouw kind op weg naar een gezond en gevarieerd eetpatroon

Maak een afspraak

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!