Loading...
Phytocure2022-11-10T12:16:54+00:00

Phytocure staat garant voor natuurlijke en kwalitatieve bijdrage tot het behoud van de normale gezondheid, vitaliteit en schoonheid.

Onderstaande supplementen zijn verkrijgbaar in de praktijk. Deze kunnen ook telefonisch besteld worden op 0496/36 78 47 of via het contactformulier en dezelfde dag nog worden opgehaald.

DETOX: Complete zuiveringskuur.

 • verhoogt de drainage
 • zuivert en herstelt de huid
 • platte buik, werkt ontzwellend
 • anti-cellulite werking
 • In handige ampullen voor dagdosis, op te lossen in water.

FLOW:  Lymfedrainage en vochtafdrijving.

 • zuivert de lymfe en verbetert de lymfedrainage
 • helpt bij spataders en couperose
 • gaat oedeemvorming tegen, verlicht zware benen en vermindert waterretentie (vocht ophouden)
 • anti-cellulite werking
 • In handige ampullen voor dagdosis, op te lossen in water.

VITALITY: Meer energie en een beter weerstand

 • krachtig middel bij vermoeidheid
 • versterkt de weerstand
 • verbetert de concentratie en het geheugen
 • Handige ampullen met topkwaliteit koninginnenbrij, samen met mix van specifieke kruiden, vitamine C en E, ter ondersteuning van behoud van de normale vitaliteit, veerkracht en weerstand.
vitality phytocure

Testimonials

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– Hanne Decoutere

Hanne Decoutere, Your Content Goes Here

“Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding.
Niet zo zeer om vele kilo’s te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen.
Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond.
Een aanrader!”

– Charlotte Steelandt

Charlotte Steelandt, Your Content Goes Here

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– Matthias Lamote

Matthias Lamote, Your Content Goes Here
“Bied de perfecte hulp die ik zocht.”

– Wim Vandenberghe

Wim Vandenberghe, Your Content Goes Here

“Super goede opvolging en snel resultaat, zonder strenge diëten of weken in de fitness. Super coaching, met duidelijke uitleg van een sympathieke en gedreven vrouw. Top!”

– Elise Mortelé

Elise Mortelé, Your Content Goes Here

Duidelijk resultaat, heel tevreden, vakkundige analyse van eetpatroon alsook body analyse. Een goede opvolging waardoor ik mijn evolutie goed kan meten wat mij uiteindelijk ook motiveert om te blijven gaan.

Jess De Roo

Heel snel resultaat!

Anthony Jacobs

Veel gestelde vragen

Wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding of ook met supplementen/shakes?2018-12-03T14:28:05+00:00

Neen, ik ben ervan overtuigd dat je enkel door je voeding aan te passen het gewenste resultaat kan behalen. Indien je voedingspatroon gevarieerd genoeg is, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om zich fit en gezond te voelen.

Is dit dan een tijdelijk dieet?2022-10-11T12:27:25+00:00

Neen, ik leer je een gevarieerd eetpatroon aan waar je geen hongergevoel bij hebt, zodat je dit als een goede gewoonte voor het leven kan aanhouden.

Is gezond eten niet hetzelfde als diëten?2022-10-11T12:28:24+00:00

Neen. Gezond eten wordt dikwijls onterecht geassocieerd met diëten en vooral met eenzijdige strenge diëten. In een gezonde voeding draait alles om evenwicht, variatie en gematigdheid.

Is gezond eten duur?2021-02-12T13:42:28+00:00

Neen, met de nodige basisvaardigheden kan iedereen gezond, lekker en betaalbaar eten. Het vraagt enige aandacht, maar niet noodzakelijk meer tijd en budget. Door vaker te kiezen voor basisvoedingsmiddelen, seizoensproducten en water van de kraan kan je al een aardige cent besparen.

PDF Is gezond eten duur?

Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?2022-10-11T12:33:02+00:00

Een kortstondig streng dieet volgen voor een snel resultaat is aanlokkelijk maar meestal weinig effectief op termijn. Er is gevaar op voedingstekorten en zodra je het dieet stopzet komen er vaak meer kilo’s bij dan voorheen. Wanneer je een groot deel van de dag honger hebt, is de kans reëel dat je toch zwicht en een ongezonde keuze maakt. Die er dan op zijn beurt voor zorgt dat je het gevoel hebt te falen. Zo blijf je jezelf teleurstellen omdat het doel niet haalbaar was.
De enige effectieve manier om er goed te blijven uitzien en je goed te voelen is je voedingsgewoonten aanpassen op een manier die realistisch en haalbaar is en houdbaar is. Dat komt meestal neer op evenwichtig en gevarieerd eten. Gezond afvallen is meer dan alleen calorieën tellen.

Klaar voor de stap naar een slank en energiek leven?

Maak een afspraak

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!