Loading...
Phytocure2020-10-18T20:38:22+00:00

Phytocure staat garant voor natuurlijke en kwalitatieve bijdrage tot het behoud van de normale gezondheid, vitaliteit en schoonheid. Vanaf nu zijn onderstaande supplementen te verkrijgen in mijn praktijk.

BIOSIL: Biosil bevat het gepatenteerd product ch-OSA®, dat is ondersteund door diverse wetenschappelijke studies. Het biedt een rijke aanvoer van Silicium en Choline, ter ondersteuning van het behoud van de normale collageenaanmaak in het lichaam: optimaal voor haar, nagels en huid.

biosil phytocure

DETOX: Detox bevat een mix van traditioneel gebruikte kruiden ter ondersteuning van het behoud van de normale inwendige reinigingscapaciteit van het lichaam. In handige ampullen voor dagdosis, op te lossen in water.

FEEL GOOD: Rijke bron van Magnesium, Taurine en vitamine B6, Foliumzuur (B9) en vitamine B12, ter ondersteuning van behoud van een normaal energiepeil en een normaal evenwicht: Magnesium , vitamine B6, Foliumzuur en vitamine B12 dragen allen bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid, en een normaal psychologisch functioneren. Magnesium en vitamine B6 en B12 dragen tevens bij tot een normaal energieleverend metabolisme en een normaal zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot de nor male werking van de spieren. Vitamine B6, Foliumzuur en vitamine B12 dragen elk ook bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Magnesium, Foliumzuur en vitamine B12 spelen een rol in het normaal verloop van het celdelingsproces. Taurine is een aminozuur dat onder meer overvloedig aanwezig is in gezonde hersenen.

feel good phytocure

FLOW: Flow bevat een mix van traditioneel gebruikte kruiden die bijdragen tot de normale lichaamsafvoer van afvalstoffen en vocht. In handige ampullen voor dagdosis, op te lossen in water.

flow phytocure

HARMONY: Harmony bevat een rijk en synergetisch complex van lichaamseigen levende bacteriën met prebiotica, ter ondersteuning van het behoud van een normale darmwerking.

harmony phytocure

MAGIC KRILL: De best opneembare vorm van Omega-3 vetzuren: ecologisch duurzame en compleet zuivere krill-olie. Natuurlijk rijke bron van o.m. Choline, en van het antioxidant Astaxanthine (dat in de normale celwand zit). Ideaal gecapsuleerd in Ocean licaps: visgelatine.

magic krill phytocure

REVIVE COLLAGEN: Rijke mix in poedervorm met Collageen, Hyaluronzuur, Bamboe, vitamine C en de mineralen Zink en Magnesium, ter ondersteuning van behoud van de normale huid, weefsel en bot kwaliteit: Collageen is een eiwit van het bindweefsel in de huid dat mee de veerkracht en souplesse van de huid bepaalt. Onder meer door afname van collageen nemen vanaf een jaar of 30 het aantal rimpels toe. Gehydroliseerd marine collageen is vrijwel identiek aan menselijk collageen: een goed opneembare vorm van collageen ter aanvulling van het eigen collageen. Bamboe bevat tabashir: een rijke bron van silicium. Silicium is een belangrijk bestanddeel van de huid, het bindweefsel en de botten. Hyaluronzuur is een polysacharide dat deel uit maakt van de dermis (een bindweefsellaag die onder het epitheel van de huid ligt). Met ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur in de dermis. Magnesium speelt onder meer een rol in het celdelingsproces . Het draagt bij tot de normale eiwitsynthese, tot de instandhouding van normale botten en tanden , en tot de normale spierwerking. Vitamine C draagt onder meer bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van huid, kraakbeen, bloedvaten, tandvlees, tanden en botten. Vitamine C is tevens een antioxidant en verhoogt de ijzeropname . Zink draagt onder meer bij tot de instandhouding van normale huid, nagels, haar en botten, tot een normale eiwitsynthese , tot een normaal zuur – basemetabolisme . Zink draagt ook bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress . Magnesium en Zink spelen een rol in het normaal verloop van het celdelingsproces. Magnesium en vitamine C dragen ook bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C en Zink dragen tevens bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

revive phytocure

SHAKE IT: Rijke mix van vitaminen en mineralen verrijkt met vezels (FOS). In poedervorm met vanillesmaak, op te lossen met water of andere vloeistof: lekkere shake voor extra aanvoer van de aanbevolen dagdosis. Ook bruikbaar als gezond tussendoortje.

shake it phytocure

SLIMMING PRO B (= toekomstige FINE LINE B): Mix van traditionele kruiden, zeewieren en paprikapeper, ter ondersteuning van het behoud van een normale lijn.

slimming pro b phytocure

VITALITY: Handige ampullen met topkwaliteit koninginnenbrij, samen met mix van specifieke kruiden, vitamine C en E, ter ondersteuning van behoud van de normale vitaliteit, veerkracht en weerstand.

vitality phytocure

Testimonials

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– Hanne Decoutere

Hanne Decoutere, Your Content Goes Here

“Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding.
Niet zo zeer om vele kilo’s te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen.
Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond.
Een aanrader!”

– Charlotte Steelandt

Charlotte Steelandt, Your Content Goes Here

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– Matthias Lamote

Matthias Lamote, Your Content Goes Here
“Bied de perfecte hulp die ik zocht.”

– Wim Vandenberghe

Wim Vandenberghe, Your Content Goes Here

“Super goede opvolging en snel resultaat, zonder strenge diëten of weken in de fitness. Super coaching, met duidelijke uitleg van een sympathieke en gedreven vrouw. Top!”

– Elise Mortelé

Elise Mortelé, Your Content Goes Here

Duidelijk resultaat, heel tevreden, vakkundige analyse van eetpatroon alsook body analyse. Een goede opvolging waardoor ik mijn evolutie goed kan meten wat mij uiteindelijk ook motiveert om te blijven gaan.

Jess De Roo

Heel snel resultaat!

Anthony Jacobs

Veel gestelde vragen

Wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding of ook met supplementen/shakes?2018-12-03T14:28:05+00:00

Neen, ik ben ervan overtuigd dat je enkel door je voeding aan te passen het gewenste resultaat kan behalen. Indien je voedingspatroon gevarieerd genoeg is, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om zich fit en gezond te voelen.

Is dit dan een tijdelijk dieet?2018-12-03T14:28:30+00:00

Neen, ik leer je een gevarieerd eetpatroon aan waar je geen hongergevoel bij hebt, zodat je dit als een goede gewoonte voor het leven kan volhouden.

Is gezond eten niet hetzelfde als diëten?2018-12-03T14:31:20+00:00

Neen. Gezond eten wordt dikwijls onterecht geassocieerd met diëten en vooral met eenzijdige hongerdiëten. In een gezonde voeding draait alles om evenwicht, variatie en gematigdheid. Een nonchalant gebruik van vetstof en room drijft snel de vet- en de calorie-inname op.

Is gezond eten duur?2021-02-12T13:42:28+00:00

Neen, met de nodige basisvaardigheden kan iedereen gezond, lekker en betaalbaar eten. Het vraagt enige aandacht, maar niet noodzakelijk meer tijd en budget. Door vaker te kiezen voor basisvoedingsmiddelen, seizoensproducten en water van de kraan kan je al een aardige cent besparen.

PDF Is gezond eten duur?

Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?2019-02-25T15:11:14+00:00

Een drastisch dieet volgen voor een snel resultaat is aanlokkelijk maar meestal weinig effectief op termijn. Er is gevaar op voedingstekorten en zodra je het dieet stopzet komen er vaak meer kilo’s bij dan voorheen.
De enige effectieve manier om er goed te blijven uitzien en je goed te voelen is je voedingsgewoonten aanpassen op een manier die realistisch en haalbaar is en houdbaar is. Dat komt meestal neer op evenwichtig en gevarieerd eten. Gezond afvallen is meer dan alleen calorieën tellen.

Klaar voor de stap naar een slank en energiek leven?

Maak een afspraak

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!