Consulting en vorming

Consulting en vorming

Als diëtist met een diepgaande ervaring in het begeleiden van diverse doelgroepen, bied ik interactieve vormingen en lezingen over gezonde voeding en beweging, afgestemd op verschillende doelgroepen en behoeften. Ook als bedrijf of school kan je op mij beroep doen voor consulting.

Mijn expertise strekt zich uit tot het organiseren van boeiende en educatieve sessies die zijn aangepast aan de doelgroep. Ik heb uitgebreide ervaring met het verzorgen van vormingen op maat voor kinderen, waarbij ik op een speelse en begrijpelijke manier de essentie van gezonde voeding en beweging overbreng.

Daarnaast ben ik bedreven in het aanbieden van vormingen voor personen met verstandelijke beperkingen. Mijn aanpak is zorgvuldig afgestemd op hun behoeften en begripsniveau, waarbij ik gebruik maak van eenvoudige taal en visuele hulpmiddelen om belangrijke concepten over voeding en beweging duidelijk te maken.

Mijn doel is om op een inspirerende en informatieve manier mijn kennis over te brengen, waarbij ik rekening houd met de specifieke behoeften en mogelijkheden van elke groep. Of het nu gaat om interactieve presentaties of aangepaste lezingen, ik ben vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan het bevorderen van gezonde eetgewoonten en een actieve levensstijl binnen diverse gemeenschappen.

Scholen

Als school staan jullie in voor de vorming van kinderen en jongeren. In tijden van ongezonde levensstijl en welvaartsziekten is het dan ook belangrijk dat we de jeugd een goede, gezonde basis meegeven zodat zij een gezondere levensstijl en voedingsgewoonte ontwikkelen dan de voorgaande generaties.

Op school kan het nuttig zijn om iemand in te huren die gespecialiseerd is in het vakgebied “gezonde voeding” om bijvoorbeeld bepaalde zaken te her- evalueren of nieuw in te voegen.

Als consultant help ik jullie bijvoorbeeld met

  • evaluatie van het warme middagmaal
  • educatie naar ouders en kinderen over een gezonde broodmaaltijd
  • samenstellen van het educatiepakket rond gezonde voeding
  • opbouwen van projecten rond gezonde voeding en gezondheidsbevordering, bijvoorbeeld: gezonde tussendoortjes op school
  • opbouw van infomails/ communicatie naar de ouders

Bedrijven

We spenderen het grootste deel van de dag op het werk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een gezonde levensstijl ook wordt doorgetrokken op de werkvloer.

Iedere werkgever wil toch een gezonde, fitte en vooral productieve werknemer?

Als consultant help ik jullie een gezonde bedrijfscultuur uitbouwen door:

  • educatie van het personeel
  • projecten uitbouwen ivm gezonde voeding en gezond gedrag op het werk (vb gezonde lunch)
  • opbouw infomails naar personeel of klanten in verband met een “gezonde” bedrijfscultuur

Sportverenigingen

Ook bij sport is de rol van voeding een belangrijk aandachtspunt, zowel op recreatief als op competitief vlak.

Gezonde voeding aangepast aan de sportprestatie zal ervoor zorgen dat de prestaties verbeteren en dat je blessures vermijd.

Ik geef workshops voor sportverenigingen/ sportkampen voor zowel volwassen als jonge sporters.

Leefgroepen

Consulting en vorming voor leefgroepen.

In leefgroepen biedt ik vormingen aan op niveau van de begeleiders en op het niveau van de inwonenden.

Je kan me als organisatie ook inschakelen voor consulting bij bijvoorbeeld hervorming van het voedingsbeleid of evaluatie van het voedingsaanbod.

Tarieven:

uurtarief opmaak vorming: €58/ uur

uurtarief duurtijd vorming: €58/ uur

Regio groot Jabbeke reken ik geen vergoeding voor mijn verplaatsing

Buiten regio Jabbeke reken ik een kilometervergoeding aangepast aan de brandstofprijzen

vorming en consulting

Ervaringen

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– H.D.

“Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding.
Niet zo zeer om vele kilo’s te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen.
Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond.
Een aanrader!”

– C.S.

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– M.L.

“Bied de perfecte hulp die ik zocht.”

– W.V.

Diëtiste Brenda Fassart

Privépraktijk

Noordbruggestraat 7
8490 Varsenare

Huisartsen Te Velde

Kloosterstraat 131

8210 Zedelgem

Proudly powered by WordPress