Loading...
Trajecten intuïtief eten2024-02-14T15:10:16+01:00

Trajecten Intuïtief eten

WAAROM KIEZEN VOOR EEN OPVOLGTRAJECT OF  VOOR EEN  VAN DE TRAJECTEN INTUÏTIEF ETEN?

Mijn ervaring leert me dat elk lichaam verschillend is. Het ene lichaam reageert sneller op gedragsverandering dan het andere.

Ook is elk individueel leerproces anders. Iedereen vind zijn of haar draai in een ander tempo.

Ik zie in de praktijk dat geduld (of eerder het gebrek eraan) de grootste valkuil in het leerproces is. Zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen heeft tijd nodig om te kunnen groeien.

Om jezelf te beschermen tegen vroegtijdig opgeven (bij terugval) en ongeduldig naar een ‘quick fix’ te grijpen terwijl de goeie resultaten binnen handbereik liggen, engageer je je door te kiezen voor een traject om voluit te kiezen voor die gezonde levensstijl op lange termijn.

Stel jezelf de vraag of er een alternatief is. Een ‘quick fix’ is nooit blijvend.

Stap voor stap gaan we samen bewust worden waarom we ons verliezen in ongezonde gewoonten en bijsturen om gezonde gewoonten te automatiseren.

En … je doet het niet alleen. Ik begeleid je onbevooroordeeld en op een positieve manier hoe je gaandeweg alles zelf in handen kan nemen tot het een routine wordt.

Tot je over alle tools beschikt om gezond te eten, te leven en bovenal … te genieten.

Geen enkel voedingsmiddel wordt gebannen, maar je kiest zelf voor de juiste balans tussen gezond en eens zondigen.

TRAJECT Intuïtief eten

Vind de balans en verbinding terug tussen brein en lichaam

Zowel mijn persoonlijke ervaring als mijn ervaring met cliënten/ patiënten doorheen de jaren leert me dat we te veel ‘in ons hoofd’ zitten en te weinig in verbinding zijn met ons lichaam.

Op het gebied van voeding proberen we onze noden te sturen vanuit ons brein en negeren we de signalen die ons lichaam ons aangeeft. We proberen zodanig ons lichaam om de tuin te leiden.

Door de aanwezigheid van talloze diëten zijn we geneigd op zoek te gaan naar de juiste ‘tactiek’ (‘dieet’) die het best bij ons past. We gaan hiermee met volle moed van start en ondanks de positieve of negatieve resultaten op ons lichaamsgewicht lijkt het ons geen fysieke en mentale voldoening te geven. We lijden honger of eten te eenzijdig en ervaren innerlijke onrust in ons lichaam en in ons brein.

Deze onrust is op lange termijn niet te verdragen en we geven op. Onze innerlijke kritische stem geeft ons er  hier bovenop eens goed van langs omdat we opgeven.

Wetenschappelijke studies bewezen reeds dat ‘diëten’ en dus ‘vasten’ op lange termijn leidt tot gewichtstoename.

Stel nu eens dat je voor 100 % zouden kunnen vertrouwen op de signalen die je lichaam je geeft? Eten als je honger hebt en stoppen wanneer verzadiging optreedt. Bewust kunnen beslissen wanneer je eens een ongezonde keuze maakt en daar geen schuldgevoel bij ervaren. Hoeveel rust en ruimte om te genieten zou dat kunnen brengen?

Ik ondersteun je stap voor stap om deze signalen op te merken en te interpreteren.

Ook voor opvolgtrajecten of trajecten Intuïtief eten voorziet de mutualiteit een tegemoetkoming. Het bedrag van deze tegemoetkoming varieert per mutualiteit.

Hieronder kan je alvast een stukje bekijken uit de videocursus

Videocursus Intuïtief eten

99,00
 • Videocursus in 8 Modules
 • Bewustwording rond emotioneel eten en onbewuste patronen
 • Actief bijsturen van impulsief eetgedrag
 • Automatiseren van gezonde gewoonten
 • Tegemoetkoming mutualiteit

TRAJECT Intuïtief eten: 4 consultaties + videocursus

299,006 maanden
 • Videocursus in 8 Modules
 • 4 consultaties (fysiek of online)
 • Bewustwording rond emotioneel eten en onbewuste patronen
 • Actief bijsturen van impulsief eetgedrag
 • Automatiseren van gezonde gewoonten
 • Motivatie, ondersteuning en antwoord op al je vragen
 • Tegemoetkoming mutualiteit

TRAJECT Intuïtief eten: 12 consultaties + videocursus

499,001 jaar
 • Videocursus in 8 Modules
 • 12 consultaties (fysiek of online)
 • Bewustwording rond emotioneel eten en onbewuste patronen
 • Actief bijsturen van impulsief eetgedrag
 • Automatiseren van gezonde gewoonten
 • Motivatie, ondersteuning en antwoord op al je vragen
 • Tegemoetkoming mutualiteit

Ervaringen met het Traject Intuïtief eten

Bij Brenda ging het dieper dan ‘diëten’. Ze luisterde altijd naar de vele redenen die je had om te snoepen, ging er niet tegenin, maar leerde mij ermee om te gaan. Ik voelde me beter in mijn vel en verloor daarbij ook nog eens een paar kilootjes… Brenda voelde echt aan als iemand die naast me stond!

Heidi

Brenda heeft me zo de ogen geopend. Ik heb nog een weg te gaan, maar nu kan ik zorgeloos genieten en trek ik mij veel minder aan van wat anderen zeggen. Ik weet nu ook dat je niet alles in één keer kan aanpakken, en dat is ook goed. Ik voel me zoveel meer bevrijd.

Chantal

10 OPVOLGCONSULTATIES

290,00

20 OPVOLGCONSULTATIES

580,00
Trajecten intuïtief eten

Testimonials

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– H.D.

H.D, Your Content Goes Here

“Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding.
Niet zo zeer om vele kilo’s te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen.
Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond.
Een aanrader!”

– C.S.

C.S., Your Content Goes Here

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– M.L.

M.L., Your Content Goes Here

“Bied de perfecte hulp die ik zocht.”

– W.V.

W.V., Your Content Goes Here
Wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding of ook met maaltijdvervangers/ shakes?2023-02-21T14:19:25+01:00

Neen, ik ben ervan overtuigd dat je enkel door je voeding aan te passen het gewenste resultaat kan behalen. Indien je voedingspatroon gevarieerd genoeg is, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om zich fit en gezond te voelen.

Is dit dan een tijdelijk dieet?2022-10-11T12:27:25+02:00

Neen, ik leer je een gevarieerd eetpatroon aan waar je geen hongergevoel bij hebt, zodat je dit als een goede gewoonte voor het leven kan aanhouden.

Is gezond eten niet hetzelfde als diëten?2022-10-11T12:28:24+02:00

Neen. Gezond eten wordt dikwijls onterecht geassocieerd met diëten en vooral met eenzijdige strenge diëten. In een gezonde voeding draait alles om evenwicht, variatie en gematigdheid.

Is gezond eten duur?2021-02-12T13:42:28+01:00

Neen, met de nodige basisvaardigheden kan iedereen gezond, lekker en betaalbaar eten. Het vraagt enige aandacht, maar niet noodzakelijk meer tijd en budget. Door vaker te kiezen voor basisvoedingsmiddelen, seizoensproducten en water van de kraan kan je al een aardige cent besparen.

PDF Is gezond eten duur?

Hoe hou ik mijn gewicht onder controle?2023-02-21T14:21:21+01:00

Een kortstondig streng dieet volgen voor een snel resultaat is aanlokkelijk maar meestal weinig effectief op lange termijn. Er is gevaar op voedingstekorten en zodra je het dieet stopzet komen er vaak meer kilo’s bij dan voorheen. Wanneer je een groot deel van de dag honger hebt, is de kans reëel dat je toch zwicht en een ongezonde keuze maakt. Die er dan op zijn beurt voor zorgt dat je het gevoel hebt te falen. Zo blijf je jezelf teleurstellen omdat het doel niet haalbaar was.
De enige effectieve manier om je goed te voelen is je voedingsgewoonten aanpassen op een manier die realistisch en haalbaar is. Dat komt meestal neer op evenwichtig en gevarieerd eten. Gezond afvallen is meer dan alleen calorieën tellen.

Klaar voor de stap naar een gezond en energiek leven?

Titel

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Telefoon: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!