Sportdiëtiek

Sportdiëtiek: Aangepast sportvoedingsadvies op jouw maat.

Sportdiëtiek voor betere sportprestaties

Of je nu een recreatieve sportieveling bent of een echte topsporter, je voeding is essentieel voor de prestaties en versterking van je lichaam. Wie sport, heeft extra brandstof nodig en vooral de juiste voedingsstoffen die het lichaam energie geven en versterken.

Voedingsadvies voor sporters

Als je al samenwerkt met een personal coach, kan ik aan de hand van jouw persoonlijke bewegingsschema een voedingsschema opstellen voor de juiste sportvoeding op het juiste moment.

Ervaringen

“Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat!
Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies.
Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo’s is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!”

– Hanne D.

“Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding (voor/tijdens/na het sporten) heel wat nuttige tips gekregen.”

– Matthias L.

“Zeer tevreden, op korte tijd veel resultaat geboekt. Een goede analyse van je vetmassa en spiermassa en een zeer goede opvolging hiervan. Ik kan Brenda zeker aanbevelen, ik ben super tevreden.”

– Brian B.

“Zeer aangenaam om mee samen te werken aan je voeding. Ook leuk dat je je vet en spierpercentage kan volgen. Een grote aanrader, ook zonder kgs teveel, een gezondere levensstijl is voor iedereen.”

– Kurt G.

Diëtiste Brenda Fassart

Privépraktijk

Noordbruggestraat 7
8490 Varsenare

Huisartsen Te Velde

Kloosterstraat 131

8210 Zedelgem

Proudly powered by WordPress