Webshop

Welkom in de webshop

 

Ontdek in de webshop hoe ik je kan helpen op jouw pad naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als erkend diëtiste bied ik  via de webshop online cursussen, e-books en trajecten aan, speciaal ontworpen om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl. De cursussen en e-books kunnen zelfstandig gebruikt worden of als extra ondersteuning in combinatie met fysieke of online consultaties. Kijk gerust eens rond wat voor jou van toepassing kan zijn.

 

Twijfel je nog of ben je niet zeker of een cursus en/ of e-book geschikt is voor jou, aarzel dan zeker niet om me te contacteren. Dat kan telefonisch op 0496/ 36 78 47 of per mail op info@brendafassart.be. Tijdens de consultaties beantwoord ik geen telefoons, maar spreek gerust je naam en telefoonnummer in op mijn voicemail en dan contacteer ik je zo snel mogelijk terug.

 


 

Wanneer je één van de online cursussen en/ of e-books aankoopt, krijg je binnen de 2 werkdagen een mail met login-gegevens.

 

Wanneer je één van de trajecten aankoopt, krijg je binnen 2 werkdagen een mail met login-gegevens en een link om jouw afspraken (online of fysiek) in te plannen.

 

Wanneer je één van de e-books aankoopt, krijg je binnen 2 werkdagen een mail met login-gegevens om je e-book te downloaden.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Toont alle 10 resultaten