Geen tijd om uren in de keuken te staan? Deze burgers zijn klaar in een mum van tijd!
Ingrediënten (2 personen)
- 2 burgers van kalfsgehakt of plantaardige burgers voor de vegetariërs
- 2 augurken
- 1 kleine krop sla
- 2 bruine pistolets
- 1 rode ui
- 1 el olijfolie
- 2 sneetjes kaas 30+
- 2 tl balsamicoazijn
- 50 g mayonaise
- ½ tl mosterd
- ¼ tl paprikapoeder
Bereidingswijze
- Leg de burgers op bakpapier op de bakplaat. Bak de burgers gaar op 180°C in de oven. Leg er de laatste 2 minuten een sneetje kaas op.
- Snijdt de augurk in plakjes.
- Pel de rode ui en snijdt in dunne reepjes en bak de reepjes in olijfolie in een pan.
- Meng de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en balsamicoazijn
- Snijdt de pistolets in 2, beleg met de burgers met kaas, augurken, een blaadje sla, rode ui en de saus.