Geen tijd om uren in de keuken te staan? Deze burgers zijn klaar in een mum van tijd!

  • Brenda Fassart

  • Foto door Gail Dutton

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 burgers van kalfsgehakt of plantaardige burgers voor de vegetariërs
  • 2 augurken
  • 1 kleine krop sla
  • 2 bruine pistolets
  • 1 rode ui
  • 1 el olijfolie
  • 2 sneetjes kaas 30+
  • 2 tl balsamicoazijn
  • 50 g mayonaise
  • ½ tl mosterd
  • ¼ tl paprikapoeder

Bereidingswijze

  1. Leg de burgers op bakpapier op de bakplaat. Bak de burgers gaar op 180°C in de oven. Leg er de laatste 2 minuten een sneetje kaas op.
  2. Snijdt de augurk in plakjes.
  3. Pel de rode ui en snijdt in dunne reepjes en bak de reepjes in olijfolie in een pan.
  4. Meng de mayonaise, mosterd, paprikapoeder en balsamicoazijn
  5. Snijdt de pistolets in 2, beleg met de burgers met kaas, augurken, een blaadje sla, rode ui en de saus.

Smakelijk!

Meer gerechten?

Maak een afspraak