Pasta met gerookte zalm en rucola

Voor pasta liefhebbers! Snel en gemakelijk klaar!

  • Brenda Fassart

Ingrediënten

  • 150g gerookte zalm
  • 500 g volkoren pasta
  • 250g Philadelphia
  • 2 el verse kruiden (peterselie, bieslook, dille, …)
  • 100g rucola
  • 1 teentje knoflook
  • citroenschil
  • 1 scheutje melk
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar.
  2. Doe de philadelphia en een scheutje melk in een pan en laat smelten op een zacht vuur.
  3. Pers de knoflook bij het mengsel en meng de gehakte kruiden erdoor.
  4. Snij de gerookte zalm in reepjes
  5. Meng de pasta met de saus en roer er de zalmreepjes door.
  6. Roer de geraspte citroenschil en rucola erdoor en serveer onmiddellijk.

Smakelijk!

Meer gerechten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *