Gemakkelijk, snel en vooral lekker verfrissend!

  • Brenda Fassart

  • Foto door Gail Dutton

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 zakje rucola
  • 2 handjes kerstomaten
  • 2 perziken
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 30g walnoten
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 el agavesiroop

Bereidingswijze

  1. Halveer de kerstomaten.
  2. Snijdt de perziken, mango en avocado in partjes.
  3. Snijdt de rode ui in ringen.
  4. Hak de walnoten fijn.
Citroendressing

Meng de olijfolie, citroensap en agavesiroop.

Dresseer alles op 2 borden en overgiet met de citroendressing.

Smakelijk!

perziksalade

Meer gerechten?

Maak een afspraak